Helgetur på hytta

Så snart Hilde var kommet hjem fra jobb så pakket jeg bilen med sekker og et lass med søppel. For det skulle nemlig et lass med søppel på en av Kristiansands flere avfallsmottak. Nå var det tid for en etterlengtet tur på hytta på Bortelid. Endelig. 

På fredag var været greit. Bare litt yr og vindstille. Det ble bare avslapping med potetgull og ild i peisen. Man kunne kjenne at roen senket seg. Lørdag er det ingen nedbør, men det er blitt vind. Høstfargene har meldt sin ankomst. Det er for oss en av de vakreste tidene på året. 

En flott og behagelig fottur ble det også. Vi måtte jo ta vår del av “om deg ut”dagen til turistforeningen.  Masse folk av ute og sola jobber knallhardt for å gjøre turopplevelser så bra som mulig. 

Hilde dro ut med bærbøtta i hånden mens jeg, tradisjon tro, laget lørdagens gode middag som ble stekt kylling med bacon og tilbehør. Det ble da litt tyttebær. Ca 2,5 liter ble det. Hun er flink. 

Resten av lørdagen gikk med til avslapping og hvile. Det er jo egentlig derfor vi er her. Søndag sov vi lenge. Våknet av at sola tittet inn vinduet og kjente at det var begov for å fyre opp i peisen. Etter at frokosten var unnagjort og utedoen var tømt, så var det tid for å sånn smått begynne å pakke sekken og finne bilen. 

Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s